Sayfalar

İzleyiciler

7 Eylül 2010 Salı

Bayramda yola çıkacaklar dikkat

İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cem Sert, Şeker Bayramı'nda şehirlerarası seyahate çıkacak sürücüleri gidiş ve dönüş zamanlamasını iyi ayarlamaları konusunda uyardı.
Cem Sert, yaptığı açıklamada, Şeker Bayramı, halk oylaması ve okulların açılış döneminin yaklaşması nedeniyle şehirlerarası yollarda yoğunluk yaşanacağına dikkat çekti.

Önceki bayram dönemlerinde yaşanan kazalardan ders alınması ve sürücülerin trafikte azami derecede dikkatli olmaları gerektiğini belirten Sert, ''Araç sürücüleri gidiş ve dönüş zamanlamasını iyi yapmalı, mümkünse tatillerini bir gün kısa tutarak özellikle dönüş yollarında çok dikkatli olmalı'' dedi.
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle bölünmüş yollarda hız limitinin artırıldığına da dikkati çeken Sert, ''Bu karar sonucunda bazı kimselerin kaza sayısının artacağına yönelik düşüncelerinin doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü son yıllarda uzunluğu artan duble yollar ve gelişen araç teknolojisi yeni hız limitlerine oldukça elverişli. Sürücülerimiz daha rahat olacaktır ancak sürücülerimiz her yerde hız limitlerini zorlamamalı, gereken yerlerde hızlarını artırmalıdır'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini