Sayfalar

İzleyiciler

7 Eylül 2010 Salı

"1001 İcat" sergisine büyük ilgi

Bilim ve teknolojinin 1000 yıllık serüveninin aktarıldığı ''1001 İcat'' sergisi, 12 gün içinde 100 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Alınan bilgiye göre, İslam medeniyetinin altın çağını yaşadığı 7 ile 17. yüzyıllar arasındaki 1000 yıllık tarihi süreçte bilim ve teknolojik gelişmelerin interaktif bir şekilde aktarıldığı ''1001 İcat'' sergisi, açıldığı 12 gün içinde 100 bin kişi tarafından gezildi.
İlk olarak Londra'da açılan ve açık kaldığı süre içinde 400 bin kişi tarafından ziyaret edilen sergi, İstanbul'dan sonra New York'ta da bilim meraklılarına sunulacak. Sergide bilim tarihine ışık tutacak birçok eserdebulunmaktadır.
Sergi, 5 Ekim'e kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini