Sayfalar

İzleyiciler

17 Temmuz 2010 Cumartesi

Medya devinin ilginç hayat hikayesi

Medya devinin ilginç hayat hikayesi

Ünlü magazin dergisi "Hello!" nun sahibi, milyoner Eduardo Sanchez Junco 67 yaşında hayatını kaybetti. Junco, Prenses Diana'nın üstsüz fotoğraflarını 1 milyon sterlin karşılığında almış ancak kraliyet sarayından gelen tepkilerden dolayı yayınlamaktan vazgeçmişti.
Çarşamba günü hayatını kaybeden Junco, Türkiye'de "Hello!" adıyla yayın yapan derginin orjinal edisyonu olan "Hola"nın sahibiydi.
Yayıncılık hayatı boyunca pek çok ünlünün yanı sıra kraliyet ailesi üyeleriyle yakınlığıyla da bilinen Junco, İspanya Kralı'nın en iyi arkadaşlarından biriydi.
İngiliz The Telegraph'ın, ölümü üzerine genişçe yer ayırdığı haberinde, Junco'nun renkli hayatına ilişkin ilginç detaylardan bahsedildi.

İspanyol milyonerin hayatına dair ilginç detaylardan bazıları şöyle:
Diana'nın güneşlenirken üstsüz görüntülendiği fotoğrafını 1 milyon sterlin karşılığında satın aldı. Kraliyet çevresinden gelen tepkiler üzerine fotoğrafı yayınlamaktan vazgeçti. Junco dışında fotoğrafı gören kimse olmadı.
OK! dergisi, Juno'dan daha fazla para vererek, Catherine Zeta Jones ile Micheal Douglas'ın düğününe ait özel fotoğrafları aldı. Ancak Hello! dergisinin bir çalışanı düğüne gizli kamerayla girmeyi başardı. Dergide yayınlanan düşük kaliteli fotoğraflar üzerine dava açılan Juno, hem çiftten özür diledi hem de verdiği zarardan dolayı OK! dergisine tazminat ödedi.
İngiltere'de yayın hayatına başlayan Hello! ile, 1992 yılında 1.3 milyon kopyayla kısa sürede en çok satan magazin dergisinin kurucusu olmayı başardı.
Hayatı boyunca televizyonlara çıkmayı ve görüntü alınmasını istemedi. Madrid'de ailesi ile birlikte sakin bir hayat sürdü. Yakın çevresinde "Don Eduardo" olarak bilindi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini