Sayfalar

İzleyiciler

21 Temmuz 2010 Çarşamba

İşte derbi haftaları

İşte derbi haftaları

Süper Lig'de 2009-2010 sezonu fikstürü çekilirken, sezonun ilk derbi maçı, 5. haftada Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak.
Sezondaki ikinci derbi maç 9. haftada yine Kadıköy'de, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Ligin ilk yarısındaki Galatasaray-Beşiktaş derbisi ise 14. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak. Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu'nda, Futbol Federasyonu ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Süper Lig fikstür çekimine göre, 13, 14, 15, 16 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Fenerbahçe-Antalyaspor
Kardemir Karabükspor-Manisaspor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor
Ankaragücü-Trabzonspor
Bucaspor-Beşiktaş
Gaziantepspor-Kasımpaşa
Eskişehirspor-Gençlerbirliği
Bursaspor-Konyaspor
Sivasspor-Galatasaray

Lig 13 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig 13 Ağustos Cuma günü yapılacak açılış maçıyla başlayacak ve 19 Aralık'ta devre arasına girilecek. Ligin ikinci yarısı 21 Ocak'ta başlayacak ve 2010-2011 sezonu 22 Mayıs'ta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu'nda düzenlenen fikstür çekimine Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesi söz alan Ufuk Özerten, sezonun Türk futbolunda hayırlara vesile olmasını diledi.
Sezonun 15 Ağustos haftasında başlayacağını, 22 Mayıs tarihinde de sonlanacağını belirten Özerten, ''Bu sezon bazı değişiklikler yaptık. A2 Ligi'nin formasyonunu değiştirip rezerv lig haline gelmesini sağladık. Geçen sene 240 milyon lira olan gelirlerin, bu sene Digiturk'ün katkılarıyla yüzde 100'ün üzerinde artışla yaklaşık 500 milyon liraya çıkacak olması, 2 senedir federasyonumuzun Kulüpler Birliği ile yaptığı çalışmaların meyvesi olmuştur'' ifadelerini kullandı. Ufuk Şepik ise lig planlaması ile ilgili bilgiler verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini