Sayfalar

İzleyiciler

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Açıkhava'da Candan Erçetin rüzgarı

"Avea Harbiye Açıkhava Konserleri 2010", Candan Erçetin'in muhteşem finalinin ardından tüm hızıyla devam ediyor.
17,18 ve 20 Temmuz tarihlerinde “Avea Açıkhava Konserleri 2010" kapsamında sahne alan Candan Erçetin’e müzikseverler doymadı. Uzun kuyrukların oluştuğu konserlerde, sevenleriyle birlikte şarkılarını söyleyen Candan Erçetin, muhteşem üç konsere imzasını attı.


Candan Erçetin Açıkhava'da rüzgar gibi esti

Sırada “Avea Açıkhava Konserleri 2010”un Anadolu turnesinin olduğunu söyleyen Candan Erçetin, İstanbul konserlerinin hemen ardından 23 Temmuz’da Altınoluk Antandros Amfi Tiyatrosu, 24 Temmuz’da
Çeşme Açık Hava Tiyatrosu, 26 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro, 27 Temmuz’da Denizli Açık Hava Tiyatrosu, 29 Temmuz’da Antalya Konyaaltı Açık Hava Sahnesi ve son olarak 3 Ağustos’ta Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.
Avea ve Dünya Müzik ortaklığıyla düzenlenen, Candan Erçetin’in müzik direktörlüğünü üstlendiği “6.AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri 2010” ise tüm hızıyla İstanbullu müzikseverlere farklı alanların ustalarıyla bir araya getirmeye devam ediyor.21 Temmuz’da Bülent Ortaçgil’in 40.sanat yılını sanatçı dostlarıyla kutlayacağı konserin ardından saz,söz ve ses ustası Neşet Ertaş (22 Temmuz) ve özellikle gençlerin büyük beğeni ile takip ettiği Hayko Cepkin&Gripin (23 Temmuz) konserleriyle “AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri 2010” sona erecek.
Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; “Avea olarak müşterilerimizin hayatının her alanında olmayı hedefliyoruz. Müzik hayata kattığı değer açısından bizim için çok önemli… Müşterilerimizle buluştuğumuz ortak paydalardan birini oluşturuyor. Bizim bir iletişim öncüsü olarak müziği sahiplenmemizin bir başka dayanağı da var: Müzik, evrensel olan tek dil… Biz bu evrensel dili, yaymak ve yaşatmak adına sahipleniyoruz. Beş yıldır İstanbulluların yaz gecelerine renk katan AVEA Harbiye Açık Hava Konserleri de bu sahiplenmenin güzel bir örneği… Altıncısının da keyfini yine hep birlikte yaşamaya başladık. Uzun yıllardır İstanbullulara açık havada ve yıldızlar altında konser seyretmenin keyfini yaşatan Avea Harbiye Açıkhava Konserleri, kendi başına marka değeri taşıyan bir proje oldu. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan bu proje, gelenekselleşerek müzikseverlerin merakla beklediği bir etkinlik dizisi durumuna geldi. Bu yıl müzik alanındaki engin deneyimi ile Sayın Candan Erçetin’in projemizin müzik direktörlüğünü üstlenmesi bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. AVEA Harbiye Açık Hava Konserleri çerçevesinde müzikseverleri pek çok ünlü isimle buluşturacağız ve unutulmaz anlar yaşatacağız” diyerek bu projenin önemine değindi.
Projenin müzik direktörü Candan Erçetin, “Avea Harbiye Açıkhava Konserleri’nde, bu yıl hem yıllarını müziğe vermiş ustalara hem Türkiye’nin bağrına bastığı ozanlara yer vererek hem de genç kuşakların sevdiği isimlere şans tanıyarak, Türk müziğinde köprüler kurmayı amaçladık. Avea’nın katkıları sayesinde hedefimiz, konser mekanlarını salt ticari ortamlar olmaktan uzaklaştırıp özlenen ve beklenen isimleri de sahneye taşımak ve bunu yaparken de müzikseverlere günün ekonomik ağırlığını daha az hissettirmektir. Sanata tam destek verdiği müziğe sahip çıktığı ve bundan yıllardır vazgeçmediği için Avea’ya teşekkür ediyor, tüm müzikseverlere keyifli konserler diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini