Sayfalar

İzleyiciler

17 Temmuz 2010 Cumartesi

Gazetelerde Bugün (17 Temmuz) Bugünkü Gazete Haberlerinden Seçmeler

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun paralı askerlikle ilgili açıklamları var. İşte diğer gazete manşetleri...


CUMHURİYET
Sözleri insani değil

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın mantığını anlayamadığını vurgulayarak “Bu fikri kendisine kim verdi merak ediyorum. Paralı bile olsa bir insanın ölümüne böyle bakmak hiç insani bir tutum değil. Görüşmemizden bu yana anlamakta hâlâ zorluk çekiyorum” diye konuştu.


HÜRRİYET
Ölüm tünelinde son yakarışlar
Zonguldak'ta 17 Mayıs'ta meydana gelen grizu patlamasında 28 madencinin hayatını kaybettiği tünelde işçilerin duvarlara yazdığı "Sen kurtar Allah'ım" yazısı görenlerin tüylerini diken diken etti.

MİLLİYET

Bıyık kavgası
Sınırları koruyacak özel birliklerin yapısı henüz netlik kazanmadan, Ak Parti ve MHP, bu birliklerin "bıyıkları" üzerinden hareketli bir kavgaya tutuştu.

VATAN

'Özel ordu değil özel birlik'
Erdoğan günlerdir 'özel ordu' olarak tartışılan yeni teşkilatın adını koydu: Özel ordu değil TSK'nın içinde özel hudut birlikleri kuracağız

RADİKAL

Sınıra özel maaşlı asker
Gönül: Sadece sınır bölgelerinde ve beş yıl görev yapacak, gönüllü olacak, görev sonu ilişiği kesilecek.

AKŞAM

Kaymakama villa kıyağı
İstanbul Beylikdüzü'nde bir garip 'tahsis' hikayesi. Kaymakam Yusuf Odabaş, devletin lojmanını beğenmedi, deniz manzaralı villaya taşındı. 2.500 TL'lik kirayı ve aidatı da belediyeye ödetiyor.

SÖZCÜ

Devletin yapamadığını İngilizler yaptı!


Açılım böyle olur... İngiliz Msabrother şirketi Hakkari'de su paketleme fabrikasının temelini attı. 80 kişi çalışacak.


HABERTÜRK

Özel ordu 'ulema'yı böldü
Erdoğan'ın "Özel birliktekiler, bölgeye şehit olacağını bilerek gidecek" sözleri, "Paralı asker şehit olur mu?" polemiği başlattı.

SABAH

Özel ordu değil sınıra özel birlik
Başbakan Erdoğan tartışmayı noktaladı: Mevcut bünye içinde farklı statülü profesyonellerden özel hudut birlikleri kurulacak.

POSTA

İşte kahraman

Yeni yeni yürüyen 1 yaşındaki Efe, teyzesi uyuyakalınca evlerinin balkonuna çıktı. Balkondaki sehbanın üzerine tırmanıp parmaklıklardan sarkan Efe aşağı düştü. Metin Onur, çocuğu yere çarpmak üzereyken mucize eseri bacağından yakaladı.

BİRGÜN

Satılmayan başka ne kaldı Başbakan!
Ekonomik kriz karşısında dünya ülkeleri kamunun önemini yeniden keşfederken, AKP hükümeti bulduğunu satma yönteminden asla vazgeçmiyor. Şimdi sırada karayolları var...

YENİ ŞAFAK

Demokrasi için evet
Başbakan Erdoğan, "Darbecilerin hesap vermesine zemin hazırlamak, üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçmek, güçlü bir ekonomi, itibarlı ve büyük bir Türkiye için" 12 Eylül'deki referandumda 'evet' diyeceklerini açıkladı

ZAMAN

Hâkim, Poyrazköy sanıklarına mahkeme heyetini yuhalattı
Nöbetçiliği sırasında Ergenekon sanıklarını jet hızıyla tahliye eden Hâkim Oktay Kuban, Poyrazköy davasında da inanılmaz bir girişimde bulundu. Duruşmanın sonunda tutuklu sanıkların tahliye talebi üç kişilik heyetteki iki hâkim tarafından reddedilince, Kuban karara düştüğü şerhi okudu. Bir anda salon karıştı. Sanıklar ve yakınları heyeti yuhaladı. Bunun üzerine Hâkim Karababa, olayın tutanağa geçirilmesini istedi. Avukatların özür dilemesi, gerilimi düşürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini