Sayfalar

İzleyiciler

16 Ocak 2015 Cuma

Yılın en başarılı film ve oyuncuları



Critics' Choice Awards sahiplerini buldu


film-hollywood-16-01-15

Sinema eleştirmenleri yılın en başarılı film ve oyuncularını seçti. gecede Birdman (Atmaca) 7 dalda ödülleri topladı, ancak en iyi film ve yönetmen ödülü Boyhood'a gitti.

Hollywood'da ödül mevsimi sürüyor. Sinema dünyasının önde gelen isimleri bu kez, Critics' Choice Awards (Eleştirmenlerin Seçimi) ödül töreninde buluştu.



Kırmızı halıya, Angelina Jolie ve Jennifer Aniston damga vurdu. Brad Pitt nedeniyle araları açık olan Jolie ve Aniston ilk kez aynı etkinlikte yer aldı.
BBoyhood Ödül töreni, sunucu Michael Strahan'ın gösterisi ile başladı. Amerika ve Kanadalı film eleştirmenleri tercihlerini Boyhood'dan yana kullandı. en iyi film ve yönetmen ödülü, Boyhood'a gitti.

Çekimleri 12 yıl süren filmdeki performansıyla, Ellar Coltrane en iyi genç erkek oyuncu seçildi.
Boyhood
Boyhood
Gecede öne çıkan bir diğer film, Birdman oldu. Film 7 dalda ödüle layık görüldü. Michael Keaton en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken, en iyi kadın oyuncu ödülü,  Still Alice filminde alzheimer hastası bir profesörü canlandıran Julianne Moore'un oldu.

Deneyimli oyuncu Kevin Costner da törende yaşam boyu başarı ödülüne layık görüldü.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini