Sayfalar

İzleyiciler

20 Şubat 2014 Perşembe

Twitter üzerinden hisse senedi piyasaları..

 Traderlara özel Twitter!


Trader,ekonomi,Twitter,internet,borsa,para,sosyal ağ,medya Twitter'ın yeni uygulaması sayesinde traderların borsa hakkında daha fazla bilgi edinmesi amaçlanıyor.

Twitter üzerinden hisse senedi piyasaları hakkında konuşmayı seven fakat Justin Bieber hakkında ne söylenildiği ile ilgilenmeyen insanlar var. Twitter şimdi yeni web aracı sayesinde traderların borsalar hakkında daha fazla bilgi edinmesini ve piyasalar hakkında atılmayan tweetlerin ayıklanması, yani kullanımın kolaylaştırılması amaçlıyor.

Son olarak Google Crome tarayıcısı  için ''Stock In-Sites''ı kuran finansal internet sitesi LikeFolio şimdi de Twitter için çalışmaya başladı.



Yeni uygulama sayesinde kullanıcılar tek bir tuşa bakarak Twitter üzerinden hisse senedi piyasaları dışındaki konuşmaları görmeyecekler. Twitter sayfasının üzerindeki dolar işaretine basılması ile sadece ''cashtag'' adı verilen sembollerin olduğu tweetler görüntülenebilecek.

Örneğin $AAPL, Apple'ın cashtag'i olacak.

LikeFolio'nun kurucusu Andy Swan ''Biz hisse senedi piyasaları ile ilgilenen Twitter kullanıcıları için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunun var olmasını umut ediyorduk ve yaptık'' şeklinde konuştu.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini