Sayfalar

İzleyiciler

11 Ekim 2011 Salı

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Evin Okulla Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi” genişletilmesini manşetine taşıdı.
CUMHURİYET

İkinci ‘aile imamlığı’


Toplumsal yaşamda dinin ön plana çıkarılmasına yönelik çalışmalar sürerken Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Evin Okulla Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi” genişletiliyor. Bu kapsamda imam hatip liseleri bünyesinde ailelerle toplantı yapılarak anne-baba-öğrenci ilişkileri konularında eğitimler verilecek.


HÜRRİYET

Antalya'dan tufan geçti


Antalya ve ilçelerindeki sağanak yağmur, hızı 78 kilometreye çıkan rüzgar ile birleşince tufana döndü. Bir köyde 20 ev yıkıldı, selde 6 kişi kayıp.


MİLLİYET

Beni Bahoz yolladı


Antalya'da bombalı saldırıya hazırlanırken yakalanan Leyla B. adlı terörist eylem talimatını Suriye uyruklu Fehman Hüseyin'in bizzat verdiğini anlattı.


VATAN

Mini buzul çağı


Avrupa, 300 yılın en soğuk günlerine hazırlanırken Türkiye'yi de fırtına ve sağanak vurdu. Antalya harabeye döndü. 5 ölü, 5 kayıp var.


RADİKAL

Aymazlıkta Zirve


Misyonerlik karşıtlığını Zirve katliamı da durdurmamış. TSK, 'dinin siyasete alet edilmesinin eseri olarak gösterdiği katliamdan 9 gün sonra aynı kentte seminer düzenlemiş.


AKŞAM

Talimat Erdoğan'dan


Bakan Egemen Bağış, uzun tutukluluğa formül arayışlarının perde arkasını açıkladı: Başbakan talimat verdi, AB'deki uygulamaları inceledik, Bakanlar Kurulu'na sunduk.


SÖZCÜ

Ayıp ettin Başkan


Seller Antalya'da 6 can aldı. Devlet selzedelere yardıma koştu. Gözler Başkan Akaydın'ı aradı. Ama o artistlerle toplantıdaydı!


HABERTÜRK

Tekkeyi bile soydular


Yüzlerce tarihi eserin bulunduğu Özbekler Tekkesi'nden, el yazması Kur'an ile tezhipli fermanlar çalındı.


SABAH

'Sarhoştur, ne yapsa yeridir'


"Ne duruyorsunuz, vurun" sözüyle cinayete azmettirmekten müebbet hapisle yargılanan Sinem Uludağ'ı, hakim 'sarhoştu' diye beraat ettirdi.


POSTA

Hoşgeldin Davos


Başbakan Erdoğa'ın 2009'daki meşhur 'One Minute' çıkışının ardından 'Daha da Davos'a gelmem' diyerek terk ettiği Dünya Ekonomik Forumu toplantıları Haziran 2012'den başlayarak artık Türkiye'de de yapılacak.


BİRGÜN

Adayımız Sarıkız


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri, dekanlarının kendilerinin seçemediğini anımsatmak adına boşalan dekanlık koltuğu için inekleri Sarıkız'ı destekliyor.


YENİ ŞAFAK

İran Karayılan'ı tuttu bıraktı


İran'ın, Türk savaş uçaklarının Kuzey Irak'a yönelik hava harekatından 2 gün önce terör örgütünün Kandil'deki yöneticisi Murat Karayılan'ı yakaladığı öğrenildi. Yanındaki bir grup PKK yöneticisiyle birlikte derdest edilerek Urumiye kentine götürülen Karayılan, kanlı örgütle yapılan pazarlıkların ardından serbest bırakıldı.


ZAMAN

28 Şubat'ın askeri ihaleleri Anayasa Mahkemesi'nde


26 yıldan beri Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nda görev yapan Elektronik Mühendisi Ahmet Necip Boynueğri, 28 Şubat dönemindeki askeri ihalelerin incelenmesi için 'Yüksek Mahkeme'ye başvuruda bulundu. 1998 ile 2002 yılları arasındaki ihalelerin kanunsuz ve keyfi bir şekilde yapıldığını belirten Boynueğri, Hüseyin Kıvrıkoğlu ve Çevik Bir'le birlikte 11 emekli komutanın yargılanmasını talep etti.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini