Sayfalar

İzleyiciler

6 Eylül 2011 Salı

Günlük Gazete Başlıkları

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Türkiye'nin Gazze ablukasını Lahey Adalet Divanı'na taşıma girişiminin "AKP iç kamuoyuna oynuyor" yorumlarını beraberinde getirmesini manşetine taşıdı.
CUMHURİYET

Lahey’i tanıyan yok


Türkiye’nin Gazze ablukasını Lahey Adalet Divanı’na taşıma girişimi “AKP iç kamuoyuna oynuyor” yorumlarını beraberinde getirdi. Hükümet, her iki ülke de divanı tanımadığı için tek taraflı başvuru yapamıyor. BM Genel Kurulu’na sunulacak tasarı üzerinden divanı konuya dahil etme formülünün ise ters tepebileceğine dikkat çekiliyor.


HÜRRİYET

Türk damat dehşeti


Şüphelinin Türk olduğu bir cinayet daha İngiliz basınında manşetlere taşındı. 21 yaşındaki Ensar G., 2 ay önce evlendiği İngiliz eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdü.


MİLLİYET

Derin devletle kafa bulmuşlar


Bir dönem dünyayı sarsan ABD'li diplomatların yazışmaları arasından Türkiye'yle ilgili bir de şaka çıktı. Dönemin Büyükelçisi Wilson imzalı 2008 tarihli belgede Türk siyasi aktörlerle dalga geçiliyor. İşte o belgeden satırbaşları.


VATAN

Onları ölüm ayırdı


Ayrılmamak için Tunceli'ye birlikte giden Komiser Cem Kerman ile öğretmen eşi Dilay'ın aşkı, PKK'lı teröristlerin alçak saldırısı sonucu bitti.


RADİKAL

Sınır harbi


İsrail-Türkiye krizinde ilk fatura iki ülke halkına çıktı. Siyasiler 'Sorun sadece devletler arasında' dese de havaalanlarında hem Türkler hem İsrailliler siyaset mağduru oldu.


AKŞAM

Tabur kalıyor fatura Meclis'in


Bu da TBMM'nin normalleşme formülü... Meclis'in korunması için Genelkurmay'ın tahsis ettiği Muhafız Taburu görevine devam edecek ama giderlerini TBMM karşılayacak.


SÖZCÜ

Terörü bitiremeyenler utansın!


Gerçi onlarda utanma duygusu yok sayı hesabı, kelle hesabı yapıyorlar.


HABERTÜRK

Herşey dahil 'derin' turizm


İngilizler, Türkiye'ye derin devleti de tanıtan tur düzenlendi. Tura, Taraf Gazetesi'nde 'Ergenekon ve derin devlet' konulu brifing de dahil edildi.

SABAH

Onları ölüm bile ayıramadı


Tunceli'de halı sahadaki kalleş pusuda birlikte şehit olan komiser ile öğretmen eşinin yürek dağlayan sevgi öyküsü.


POSTA

Aşkı terör bitirdi


Komiser Cem ile öğretmen Dilay spor yaparken tanıştı. Birbirlerine aşık oldular ve bir daha hiç ayrılmadılar. Geçen yıl 19 Eylül'de evlendiler. Dilay, Tunceli'ye atandı, Komiser Cem de aynı yere tayin istedi. Önceki gece polisler halı saha maçı yaparken Dilay da kenarda 'aşkını' izliyordu. Terörist kurşunları bu aşkı bitirdi. Aşıklar dün cenaze töreninde son kez yan yana geldi.


BİRGÜN

Bir 'Bakan'ın itirafları


Ergin, Deniz Feneri davasında savcıların görevden alınması ile ilgili konuştu. Anlattıklarına göre bakanlık dosyayı görmüş, paravan şirketler incelenmeye başlayınca da savcılar görevden alınmış.


YENİ ŞAFAK

İsrail hazım güçlüğü çekiyor


Türkiye'nin beş şamarı İsrail'i sarstı... Basın, 'diplomatik tsunami' alarmı verdi. İsrail Merkez Bankası Fischer, Netanyahu'yu uyardı: "Ticaretin durması bize pahalıya mal olur." Eski Başbakan Olmert, "İlişkilerimizi düzeltmek zorundayız" dedi. Yediği darbeyi hazmedemeyen Tel Aviv yönetimi ise Türk turistleri 'havalimanı işkencesine' aldı.


ZAMAN

İlker Başbuğ'u çağırın


İnternet andıcı davasının tutuklu sanığı dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Hasan Iğsız'dan sonra belgede imzası bulunan sanık Korgeneral Mehmet Eröz de İlker Başbuğ'u işaret etti. Hakkındaki yakalama kararına rağmen henüz teslik olmayan Eröz, avukatı aracılığıyla İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe vererek, dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un tanık olarak dinlenmesini talep etti.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini