Sayfalar

İzleyiciler

3 Haziran 2011 Cuma

Belçika'da kritik gece

A Ulusal Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası yolunda bugün oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak.
Ay - Yıldızlılar, EURO 2012 Elemeleri’nde A Grubu’ndaki 6. maçında Belçika’ya konuk olacak. Grubunda oynadığı 5 mücadelede 3 galibiyet, 2 yenilgi alıp 3. sırada bulunan Ulusal Takım’ın Belçika ile yapacağı maç Brüksel’deki Roi Baudouin Stadı’nda gerçekleşecek. TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşma NTV’den naklen ekranlara gelecek.

Ulusalların grup ikinciliği açısından büyük önem taşıyan zorlu 90 dakikayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli’nin yardımcılıklarını Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Luca Banti. A Grubu’nda yapılacak günün diğer maçlarında Kazakistan ile Azerbaycan; Avusturya ile de lider Almanya karşılaşacak.

Hiddink’in zorlu sınavı

A Ulusal Takım’ın Belçika karşısında puan yitirmesi halinde görevinden ayrılacağı iddia edilen Teknik Direktör Guus Hiddink, ulusalların başında 9. kez sahaya çıkacak. Ay - Yıldızlılar, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin başına geçeceği öne sürülen Hollandalı teknik adamın yönetimindeki 8 maçtan 4’ünü kazanırken 3’ünü yitirdi, 1’inde de berabere kaldı. Türkiye’nin Belçika önünde olası bir kayıp yaşaması halinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Hiddink’in bir araya gelip Ulusal Takım’ın geleceği hakkında karar vermesi bekleniyor.
Ay - Yıldızlılar, bugüne kadar Belçika ile 10 kez karşılaşırken taraflar 3’er kez galip geldi, 4 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Türkiye’nin 16 golüne Belçika 17 kez fileleri havalandırarak yanıt verdi. Ulusal Takım, Belçika ile deplasmandaki 6 maçtan ise 2’sini kazandı, 2’sini kaybetti, 2’sinde de berabere kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini