Sayfalar

İzleyiciler

10 Mayıs 2011 Salı

Meteoroloji / Hava Durumu Hava Durumu Tahmini

Sağanak yağışa dikkat

Hava sıcaklığında yurt genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile iç Ege'de sağanak yağışlar etkili olacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu (Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Kayseri, Sivas), Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı (Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır) ve Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur ve Konya ile sabah ilk saatlerde Tekirdağ çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle iç ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yünlerden kuvvetlice (30-40 Km/S) esecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini