Sayfalar

İzleyiciler

2 Mayıs 2011 Pazartesi

İbrahim Tatlıses'in vurulduktan sonraki ilk bestesi!

İbo'dan sevindirici haber! İşte vurulduktan sonraki ilk beste!

Almanya'da tedavi gören İbrahim Tatlıses'in vücudunun sol kısmındaki felcin iyileştirmesine yönelik tedavisi sürüyor


Oğlu Ahmet Tatlı'nın verdiği bilgilere göre, Tatlıses'e her gün düzenli olarak uzman fizyoterapistler ve doktorlar eşliğinde sistemli olarak özel tedavi yöntemleri uygulanıyor. "Babam tedavi sonucunda artık parmaklarını oynatıyor, acıyı hissedebiliyor. Her türlü ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor.

Tuvalete bile kendisi gidebiliyor. Bu da bizim için çok güzel ve olumlu bir gelişme. Morallerimiz çok iyi" diyen Ahmet Tatlı, babasının başucundan hiç ayrılmıyor. İbrahim Tatlıses, hastanede beste bile yapıyor. Sanatçının suikast olayı sonrası "Anlatamadım" isimli bir beste üzerinde çalıştığı ve odasında zaman zaman türkü söylediği gelen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini