Sayfalar

İzleyiciler

2 Mayıs 2011 Pazartesi

ABD tarafından öldürülen Usame Bin Ladin'in cesedi!

İşte ABD tarafından öldürülen Usame Bin Ladin'in cesedi!

Pakistan televizyon kanalları, ABD askerlerinci sabaha karşı bir operasyonda öldürülen Usame bin Ladin'in cesedini gösterdi


Pakistan televizyon kanalları, Amerikan askerleri tarafından sabaha karşı bir operasyonda öldürülen Usame bin Ladin'in cesedini gösteriyor.

Pakistan televizyonunun görüntülerinde, Usame bin Ladin olarak gösterilen cesedin yüzünün kısmen parçalandığı görüldü.


Amerikalı bir yetkili de, bin Ladin'in cenazesinin İslami geleneklere uygun koşullarda saklandığını belirtti.

Ladin'in cesedi Afganistan'daki ABD üssüne götürüldü.

AMERİKALILAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğünün duyulmasının ardından Washington ve New York'ta sevinç gösterileri yapılıyor.

Beyaz Saray'ın önüne akın eden Washingtonlılar, ellerinde Amerikan bayrakları ve pankartlar taşıyıp, Amerikan milli marşını söylediler.

''ABD, ABD'' şeklinde sloganlar atan Amerikalılar, uzun süre Beyaz Saray'ın önünden ayrılmadılar ve zaman zaman Obama'dan dışarı çıkıp kendilerine hitaben konuşma yapmasını istediler.

Bazı Amerikalılar, bugün çok mutlu olduklarını, Bin Ladin'in sonunda öldürüldüğünü ifade ettiler.

Bugünün çok değerli bir gün olduğunu belirten bazıları da, ''Duygularının sözlerle ifade edilemeyecek kadar yoğun olduğunu'' dile getirdiler.




Polis kamerasından 11 Eylül video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini