Sayfalar

İzleyiciler

11 Nisan 2011 Pazartesi

Vali Yardımcısı Borazan'ın şok eden fotoğrafı

YGS'yi protesto eden öğrencilere "yuh" çeken Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan'ın Üsküp'e yaptığı ziyaret sırasında çekildiği öne sürülen bir fotoğrafı internette hızla yayıldı.



"Yuh"lama eyleminin ardından protesto edilen Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan, fotoğrafta vitrin mankenlerinden birinin kalçasını, birinin de göğsünü tutarken görünüyor. İddiaya göre bu fotoğraf Borazan'ın Facebook sayfasında yer alıyor.

Milliyet'in haberine göre dün YGS'deki şifre iddialarını protesto için yürüyüş düzenleyen grubu tesadüfen gören Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan'ın elindeki fotoğraf makinesi ile bir süre grubun resimlerini çektikten sonra "Yuh" diye bağırmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini