Sayfalar

İzleyiciler

25 Nisan 2011 Pazartesi

Meteoroloji / Hava Durumu Hava Durumu Tahmini

Kuvvetli yağışa dikkat

Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağış; Kıyı ve Güney Ege ile Batı Akdeniz'de de toz taşınımı bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik uyarılarda, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. Yağışın, yarın saat 06.00'ya kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan, öğle saatlerinden itibaren Kıyı ve Güney Ege (İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli) ile Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) yarın saat 06.00'ya kadar toz taşınımı bekleniyor. Yetkililer ve yurttaşların, ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi ihtimali ile toz taşınımı nedeniyle hava kalitesinde azalma, hafif çamur şeklinde yağış oluşması riskine karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini