Sayfalar

İzleyiciler

13 Nisan 2011 Çarşamba

Kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı

Marmara Bölgesi ile İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Antalya, Isparta ve Eskişehir çevrelerinde yarın kuvvetli yağış bekleniyor.


Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''Meteorolojik Uyarı'' da Marmara Bölgesi ile İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Antalya, Isparta ve Eskişehir çevrelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak yağmurun akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Yurttaşların ve ilgililerin, su baskını, sel ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.
Öte yandan, yarın öğle saatlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde güney ve güneybatı yönlerden zaman zaman kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini