Sayfalar

İzleyiciler

17 Nisan 2011 Pazar

Grup Yorum Konseri

Grup Yorum'dan tarihi konser! 120 bin kişi katıldı!



Grup Yorum, geçtiğimiz yıl İnönü Stadyumu'nda 55 bin kişiyi bir araya getirdiği 25. yıl konserinin ardından, bu kez onbinlerce kişiyi Bakırköy'de bir araya getirdi.

Grup Yorum, geçtiğimiz yıl İnönü Stadyumu'nda 55 bin kişiyi bir araya getirdiği 25. yıl konserinin ardından, bu kez onbinlerce kişiyi Bakırköy'de bir araya getirdi.

Geçtiğimiz yıl ki konserin DVD'sinden elde edilen parayla gerçekleştirilen konser, Bakırköy Adliyesi'nin altındaki pazar alanında yapıldı. Konsere gençler yoğun ilgi gösterirken, pazarın kurulduğu alan hınca hınç doldu. Bazı vatandaşlar ise konsere küçük yaştaki çocuklarıyla birlikte geldi.


Konserin sürprizlerinden biri Tuncel Kurtiz'in şiir okumasıydı. Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anan Kurtiz ardından grubun "Ulaş'a ağıt" şarkısının sözlerini okudu. Ardından sahneye çıkan Kubat grupla birlikte şarkı söyledi. Konserin sürprizlerinden biri de Sırrı Süreyya Önder'in konuşma yapmasıydı.

Bağımsız milletvekili adayı olan Önder konuşmasında 'halkların kardeşliğini' vurguladı. Ardından da şiir okudu. Az önce sahneye çıkan Leman Sam ise grubun "Uğurlama" şarkısını söyledi.

KONSERE KATILIM 120 BİN KİŞİ

Mor ve Ötesi ile devam eden konsere katılım rakamı 120 bin kişi olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini