Sayfalar

İzleyiciler

18 Mart 2011 Cuma

Antik dönemde sözlerin hareketleri

St.Michel Lisesi "Felsefe Günü" etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştiriyor.
Sorbonne Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof.Dr.Annick Jaulin ve Nantes Üniversitesi’nden Doç.Dr.Olivier Renaut "Antik Dönemde Sözlerin Hareketleri" konulu bir etkinlik gerçekleştirecekler.


Felsefe Günü etkinliği bugün saat 10:00'da St.Michel Lisesi tiyatro salonunda başladı. Eş zamanlı çevirinin de olduğu etkinlikte Platon ve Aristoteles felsefeleri bağlamında şiir, hitabet üzerinde durulacak. Genel tanıtım başlayan etkinlik genel tartışma ile noktalanacak. Renaut ve Jaulin, geçen yıl “Aristoteles ve Sokrates Öncesi”, “Parmenides”, “Herakleitos”, “Nietzsche ve Sokrates Öncesindekiler” başlıklarıyla çok kıymetli sunumlar yapmışlardı. Bu yılda bir bakıma kaldıkları yerden devam edecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini