Sayfalar

İzleyiciler

14 Ekim 2010 Perşembe

Şair Fazıl Hüsnü Dağlarca yarın anılacak

Şair Dağlarca yarın anılacak

Şair Fazıl Hüsnü Dağlarca, ölümünün 2. yılında yarın Kadıköy'de düzenlenecek etkinlikle anılacak.
 Kadıköy Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 15 Ekim 2008 tarihinde 94 yaşında hayata veda eden ve uzun yıllar Kadıköy'de yaşayan Dağlarca için yarın belediye tarafından anma gecesi düzenlenecek. Mühürdar'daki evini ''Dağlarca'dan Gökyüzü'' adıyla müze yapılması için Kadıköy Belediyesine bağışlayan Dağlarca için düzenlenen gece, Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
Barış Manço Kültür Merkezi Sorumlusu Cuma Bolat'ın sunacağı gecede, Salim Okumuş bir sinevizyon gösterisi sunacak. Yazar Öner Yağcı, şair Haydar Ergülen ve gazeteci Yasemin Arpa'nın bir konuşma yapacağı gecede, Zafer Diper de Dağlarca'nın şiirlerini okuyacak.
Anma gecesi, Yusuf Başaran ve Opera Lyrics'in müzik dinletileriyle son bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini