Sayfalar

İzleyiciler

17 Ekim 2010 Pazar

Meteoroloji uyardı!

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji yurttaşları uyardı... Yurdun büyük bölümünde hafta boyunca etkili olan sağanak yağışların bugün de devam edeceği bildirildi.
 Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Marmara Bölgesi çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul 15-22, Bursa 14-22 derece olacak.

Ege Bölgesi çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. İzmir'de sıcaklık 18-26 derece.

Akdeniz Bölgesi parçalı çok bulutlu. Antalya, Isparta, Burdur ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Adana 16-27, Antalya 18-26 derece. Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi.

İç Anadolu Bölgesi çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak yağışlı. Ankara 10-20, Kayseri 7-20 derece.

Batı Karadeniz Bölgesi çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. Doğu Anadolu Bölgesi parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Malatya çevreleri aralıklı sağanak yağışlı.

Güney Doğu Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini