Sayfalar

İzleyiciler

17 Eylül 2010 Cuma

Yurt genelinde yağış bekleniyor

Türkiye'nin iç ve kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli yağış bekleniyor. Bu bölgelerde hava sıcaklığı da 2 ila 4 derece düşecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin iç ve kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile Doğu bölgelerimizde batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Bölgelerde hava durumu


Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
Marmara: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Bilecik ve Gölcük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
Ege: Parçalı bulutlu, İç Ege (Afyon, Kütahya, Uşak ve Denizli ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Akdeniz: Parçalı bulutlu, Isparta, Burdur, Antalya'nın kuzey ve batı ilçeleri (Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki, Aksu) ile öğle saatlerinden sonra Adana ve Hatay çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İç Anadolu: Parçalı bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinden sonra Ankara, Konya, Çankırı, Niğde ve Kayseri çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, Bolu ile öğle saatlerinden sonra Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini