Sayfalar

İzleyiciler

17 Eylül 2010 Cuma

Gazetelerde Bugün 17 Eylül 2010

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi dün düzenlenen mayınlı saldırıyı manşetine taşırken, Hürriyet Gazetesi ise 'Kat karşılığı Kıbrıs çözümü' başlığını kullandı.
CUMHURİYET

Mayınlı terör: 9 yurttaş öldü


Durankaya beldesinden yolcu taşıyan minibüsün yola döşenmiş mayına çarpması sonucu 9 kişi yaşamını yitirdi. Aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Patlama yeri yakınında bir çanta içerisinde 2 bomba bulan ve askerlere vermek istemeyen köylülerle gerginlik yaşandı.

HÜRRİYET


Kat karşılığı Kıbrıs çözümü


Kıbrıs'ta Türk ve Rum liderler arasından devam eden görüşmelerde Türkiye ve KKTC mülkiyet konusunda Rumları ve BM'yi şoke eden yeni bir açılım paketi hazırladı.


MİLLİYET

20 Eylül mayını


PKK'nin eylemsizlik kararının sone ereceği 20 Eylül'e 4 gün kala, Hakkari'de minibüse düzenlenen mayınlı saldırıda 9 kişi öldü. Olay yerinde sırt çantalarına konulmuş 2 mayın ve C-4 patlayıcı bulundu.


VATAN

3. alçak tesadüf


Erdoğan, Ahmet Türk'le görüşecekti, PKK mayın döşedi 7 şehit... Taş atan çocuklar yasası Meclis'e gelecekti, PKK yine pusu kurdu 7 şehit. Ve dün; BDP'nin bakanlarla randevusu vardı, Hakkari'de mayın patladı.


RADİKAL

Görüşme öncesi katliam


Tarih 16 Eylül 2010. BDP, hükümetle görüşecekti. Hakkari'de sabah saat 09.00'da dokuz sivil katledildi. Çiçek: Olay aydınlanmadan görüşemeyiz


AKŞAM

Birkaç akil adam


Hrant Dink davasında Türkiye'yi mahkum eden AİHM'in kararı, 4 yıl önce Dink'in suçsuz olduğunu söyleyen Yargıtay üyelerini haklı çıkardı.

SÖZCÜ

Bu ne akçaklık


Hain saldırı AKP ile BDP'nin yapacağı gizli toplantıyıda ortaya çıkardı... Erdoğan randevuyu doğruladı.

HABERTÜRK

'Evin tabusunu geri ver Recai'


Rahşan Ecevit, 'Manevi oğlum' dediği Recai Birgün'e bağışladığı 30 yıllık anı dolu evinin kiraya verileceğini duyunca ateş püskürdü.



SABAH

'Oraya asker çantası bıraktık'


Kalleş tuzağı askere yüklemek isteyen KCK'lının telefon talimatı dinlemeye takıldı: "Provokasyona sahip çıkın"

POSTA

Son hız ölüme


İstanbul Selimpaşa'da bir cip emniyet şeridinde duran kamyona çarptı. Cipi kullanan Mustafa Küçükbıçak ile eşi Şüheda küçükbıçak öldü. Kaza sırasında otoyol bomboştu. Olay yerinde hiç fren izi yoktu. Cipi kazadan birkaç dakika önce gören polis ekibi karı-kocanın aracın içinde tartıştığını söyledi. Tüm bunlar olayın kaza değil intihar olduğu şüphesi doğurdu.

BİRGÜN

Diyaloğa sabotaj


20 Eylül'e 4 gün gibi kısa bir süre kala diyalog sürecinin hızlandığı bir dönemde, Hakkari'de meydana gelen mayın patlaması, provokasyon olarak yorumlanıyor.

YENİ ŞAFAK

Kirli provokasyon


Hükümet ile BDP'nin çözüm adımlarını görüşeceği gün doğudan yine ölüm haberi geldi. Hakkari'de sivilleri hedef alan saldırıda, minibüs geçerken mayın patladı, 9 kişi öldü, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. BDP 'Ergenekon'u işaret ederken, 'saldırı karşılıksız kalmayacak' diyen Başbakan, hain olayın PKK'nın işi olduğunu ifade etti.



ZAMAN

AB'den Kılıçdaroğlu'na sitem: Reforma alternatif getirmediniz


Referandum sürecinde AB'ye ağır ithamlarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Brüksel'de sitemle karşılaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini