Sayfalar

İzleyiciler

21 Eylül 2010 Salı

Gazetelerde Bugün - Güncel Gazete Haberleri

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi bugün 'İmamlar askerin içinde de örgütlü' manşetini atarken, Hürriyet ise 'Başkandan sultan çıkmaz' başlığıyla okurlarıyla buluştu.



CUMHURİYET

İmamlar askerin içinde de örgütlü


Komutanlarının kendisine sahip çıkmadığı gerekçesiyle Deniz Harp Okulu Komutanlığı’ndan istifa eden Tuğamiral Türker Ertürk, cemaatin TSK’de uzantıları olduğunu söyledi. Türkiye’nin dönüştürülmek istendiğini ifade eden Ertürk, “İmzasız ihbar mektuplarıyla polis operasyon yapıyor, savcıya gidiyor” dedi.



HÜRRİYET

'Başkandan sultan çıkmaz'


Cumhurbaşkanı Gül, ABD'de gazetecilere başkanlık sistemi, siyasette yeni bir dil kullanılması ve referandumun seçim kampanyasına dönüşmesi konularında değerlendirmelerde bulundu.


MİLLİYET

Sultanlık anlayışı çıkmamalı


Başkanlık sistemine mesafeli duran Gül "Tarihimize baktığımızda biz Türklere sempatik gelebilir. Ama buradan da hakanlık, sultanlık anlayışı çıkmamalı" dedi.


VATAN

'Cin' savunma


Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan'ın babası, Ergenekon'un 175'nci duruşmasında konuştu: Oğlum içinde cin var sanıyordu. O yüzden cin çıkarttırmış... Bana göre zihnini ele geçirmek için ilaç verdiler.


RADİKAL

Başkanlıktan,hakanlık sultanlık çıkmamalı


Cumhurbaşkanı: Başkanlık tamamen farklı bir sistem. Tarihe bakınca biz Türklere sempatik gelebilir... Ancak buradan da hakanlık, sultanlık anlayışı çıkmamalı...


AKŞAM

101 yılın kamera arkası


Yıllarca İstanbul'a kabus yaşatan Nurçinler ve Özbeyler çetelerini çökerten polis, haklarında 101 yıl hapis cezası istenen 45 kişinin eylemlerini deşifre etti.


SÖZCÜ

Bekir Coşkun'u da kovdular!


Habertürk, referandum sürecinde AKP'yi sert eleştiren usta yazar Bekir Coşkun'un işine son verdi.


HABERTÜRK

Suikastın ardında Yirmibeşoğlu vardı


Ahmet Özal 22 yıl sonra konuştu: Babama suikastın ardında MGK Sekreteri de vardı.

SABAH

2 çantanın sırrı


Hakkari'de katliam yerine bırakılan iki askeri çantanın nereden geldiği, PKK'nın olaydan 6 gün önceki bildirisinde açığa çıktı.


POSTA

İlk sözü 'anne' oldu


PKK'nın Hakkari'de bir minibüse düzenlediği mayınlı saldırıda 9 sivil ölmüş, 4 sivil yaralanmıştı. Yaralılardan biri 15 aylık Zeynep'ti.



BİRGÜN

Dersimiz boykot


Kürt Sorunu'nun çözümü için adım atmayan AKP hükümetine karşı referandumu boykot eden Kürtlerin, anadilde eğitim talebiyle başlattığı 'okul boykotu' da yoğun bir katılımla geçti.


YENİ ŞAFAK

Kaçak rantı bir yıl çalış 29 yıl kazan

Milyonlarca abonesi bulunan Van ve Aras Bölgesi gibi Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi de çok düşük fiyata satıldı.


ZAMAN

Okul boykotuna halk geçit vermedi


BDP, boykot siyasetine çocukları karıştırınca halkı karşısında buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini