Sayfalar

İzleyiciler

6 Ağustos 2010 Cuma

Sıcak, Çok Sıcak! Daha da Sıcak Olacak

Çok sıcak olacak

Yapılan son değerlendirmelere göre sıcaklıklar, güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Çankırı ile sabah ilk saatlerde Antalya çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar Türkiye'nin güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.
Rüzgar kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.


Uyarılar

Hava sıcaklığının; güney, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (güneş çarpması vb.) ilgililerin ve yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini