Sayfalar

İzleyiciler

6 Ağustos 2010 Cuma

Entelektüel ve şiirsel bir Marilyn Monroe

Entelektüel ve şiirsel bir Monroe

Marilyn Monroe'nun bugüne dek yayımlanmamış özel yaşamına dair günlükleri sonbaharda İtalya'da Feltrinelli yayınevinden çıkacak.




Marilyn Monroe Resimleri, Marilyn Monroe Fotoğrafları, Marilyn Monroe Biyoğrafisi

Monroe’nun 30 fotoğrafının da yer alacağı kitap, ünlü yıldızın yazdığı mektuplar ve tuttuğu günlüklerden oluşuyor. Çok zengin bir içeriğe sahip olacağı vurgulanan kitapta Monroe’nun Arthur Miller’la yaşadığı aşk öyküsü, Kennedy ile karşılaşması, Samuel Beckett ve James Joyce hakkında yazdığı notların okurlar tarafından ilgiyle karşılanacağı belirtiliyor.


5 Ağustos 1962 yılında ölen Monroe’nun 1943-1962 yılları arasında tuttuğu günlükler ve yazdığı mektuplar, Anna Strasberg tarafından derlendi. Monroe’nun günlüklerinin İtalyanca versiyonunun önsözünü ise yaşamını Portekiz’de sürdüren İtalyan yazar Antonio Tabucchi yazdı. Tabucchi’nin yorumuyla sonbaharda çıkması planlanan kitap, entelektüel ve şiirsel bir Monroe ile tanıştıracak okurları.

Marilyn Monroe’nun günlüklerini Fransa’da ise Seuil Yayınevi basıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini