Sayfalar

İzleyiciler

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Açılış maçında büyük olaylar

Adanaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında yapılan Bank Asya 1. Lig 2010-2011 sezonunun açılış maçında olaylar çıktı. Polis taraftarları biber gazı sıkarak dağıttı.
Karşılaşması öncesi TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, her iki takımın kaptanına çiçek vererek, yeni sezonda başarılar diledi. Hafta içinde intihar eden eski Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Maçın başlamasının ardından kuzey kale arkasında yer alan Mersin İdmanyurdu ile Adanaspor taraftarları arasında sözlü atışmalar başladı. Mersin İdmanyurdu taraftarlarının söktükleri koltukları Adanaspor taraftarlarına ve saha içine atmasının ardından olaylar bir anda büyüdü. Taraftarlar karşılıklı olarak birbirlerine koltuk ve taş attı.

Güvenlik güçleri tribünlere girerek taraftarlara biber gazı sıkıp, dağıtmaya çalıştı. Biber gazından etkilenler olurken, çıkan arbedede de bazı taraftar ile güvenlik güçlerinin yaralandıkları görüldü.
Büyüyen olayların kontrol altına alınması için İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez sahaya girerek, büyük çaba harcadı.
Yaralanan taraftar ve güvenlik güçlerine saha içine getirilen 4 ambulansta müdahale edildi.
Orta Hakem Özgüç Türkalp'in verdiği mola sırasında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova ile Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç arasında tartışma çıktı. Birbirlerinin üzerine yürüyen teknik direktörler, hakem Türkalp tribüne gönderdi.
Bazı taraftarların polis tarafından gözaltına alındığı gözlendi.
Bu arada, Mersin İdmanyurdu taraftarları tribünlerden çıkartılarak, geldikleri otobüslere yönlendirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini