Sayfalar

İzleyiciler

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Sevişme sahnesi çıldırttı

Sevişme sahnesi çıldırttı

'Mr&Mrs Smith' filminin çekimlerinde; o sıralar Jennifer Aniston ile evli olan Brad Pitt'i baştan çıkaran Angelina Jolie, şimdi sevgilisinin çekeceği sevişme sahnelerine karışıyor!


Us Weekly dergisi, seksi oyuncunun, Brad Pitt'in yeni filmi 'Moneyball'un senaryosunu okuduktan sonra, resmen kıskançlıktan gözünün döndüğünü yazdı.


e-kolay'ın haberine göre dergiye konuşan Pitt'in dostları, "Brad ve Robin Wright'ın bir seks sahnesi vardı. Ancak, Angelina'nın gözü resmen döndü! Senaryodan, o seks sahnesinin çıkarılmasını sağladı!" dedi. Ancak, senaristler tüm bu iddiaları yalanlayarak, ikilinin filmde son derece 'seksi bir sahnesi' olduğunu söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini