Sayfalar

İzleyiciler

25 Temmuz 2010 Pazar

İş Bulma Siteleri Transfere Başladı

Şimdiye kadar sadece futbolcuların ve sanatçıların mı transfer olduğunu düşünüyordunuz? Bazen iş verenler bile transfer tekliflerine maruz kalabiliyor. İşte siteler arası ilginç savaş.

İşsizliğin büyük bir sorun olduğu son yıllarda iş bulma sitelerin önemi giderek artmaya başladı. Artık insanlar daha iyi bir kariyer ya da iş yeri için bir bu sitelerde saatlerini geçirmeye başladı. Fakat bu popüler sitelerin başında büyük bir bela var.
Sahte ve güvensiz iş ilanları yüzünden sitelerin imajı da lekeleniyor. Kullanıcıların güvenini kazanmak ve daha çok insanı kendilerine çekmek isteyen bu siteler ilginç bir strateji uygulamaya başladı.
İş verenlere ilginç kampanya
Bu sabah ofisimize gelen telefonda kullanıcılarına gülümseyen ve onlara yeni bir iş vaadeden sitenin temsilcileri bize ilginç bir teklifte bulundu.En büyük rakiplerine verdiğimiz ilanıı gören bu iş bulma sitesi yeni bir kampanya başlattıklarını ve aynı ilanı onlara taşırsak  2 ay boyunca bu sayfa için bizden para almayacaklarını belirttiler.
Artık kariyer sitelerinin iş verenleri de transfer etme yarışında olduğunu bu sayede ilk elden görmüş olduk. Yoğun rekabetin getirdiği bu kampanyalar artmaya devam ederse iş bulanlar kadar iş verenler de kazançlı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini