Sayfalar

İzleyiciler

25 Temmuz 2010 Pazar

Google'a Alternatif 10 Arama Motoru

Google'a Alternatif 10 Arama Motoru

Son günlerde ülkelere karşı aldığı tavırlar nedeniyle bu siteye karşı ilginiz azalmaya başladıysa diğer arama motorlarını deneyebilirsiniz. İşte Google’a alternatif olabilecek 10 arama motoru.

Bir dönemin efsanevi arama motoru Google artık sadece internet üzerinden hizmet vermiyor. Cep telefonu bile tasarlayan firma, şu anda dünya üzerinde medya kadar etkili ve güçlü bir kurum haline geldi. Google'ın bu gücünü son zamanlarda olumlu yönde kullanmadığını görüyoruz.

Felsefesi 'kötü olma' olan Google hareketleriyle tam tersi bir davranış sergiliyor

Ünlü arama motoru devlet üstü bir kurum olmak stratejiler geliştiriyr. Çin'e karşı açtığı savaşla dünya gündemine oturan internet firması devletlere karşı olan tutumlarını ilerleyen aylarda da devam ettirdi. Ülkemizlede bir soğuk savaşa giren ülke en sonunda geri adım atmak zorunda kalmıştı.
Sanal dünyada hiç birşey alternatifsiz değildir, Google kadar zengin kaynaklara sahip olmasa da onun tahtına geçmeye hazırlananın 10 adet siteyi biraraya getirdik. İşte bazı özellikleriyle Google'ı bile geçen 10 arama motoru...


http://www.yasamoyunu.net/google_dunyasi/34009-googlea_alternatif_10_arama_motoru.html#post39993

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini