Sayfalar

İzleyiciler

30 Temmuz 2010 Cuma

Gazetelerde Bugün 30 Temmuz 2010

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet 2010 Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nda "Harcama Birimlerinin 2010 Yılı Ödenek ve Gerçekleşme Durumu" başlıklı bölümünde örtülü ödenekle ilgili çarpıcı verilerin yer almasını manşetine taşıdı. Sözcü 'İyi ki girmediler!' haberinde PKK'ye öfkeli yüzlerce gencin sopa ve taşlarla BDP'lileri beklemesine yer verdi.
CUMHURİYET

Örtülüde rekor


Başbakanlık Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan 2010 Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu’nda “Harcama Birimlerinin 2010 Yılı Ödenek ve Gerçekleşme Durumu” başlıklı bölümünde örtülü ödenekle ilgili çarpıcı veriler yer aldı. Rapora göre, Başbakanlık örtülü ödeneği altı ayda, 1 yıl için öngörülen miktarın 1000 katına ulaştı.



HÜRRİYET

Video kovdurdu
Hava Harp Okulu'nda ders veren Albay O.Z.'nin, Başbakan Erdoğan aleyhinde sözlerin yer aldığı bir videoyu Harbiyelilere izlettiği için görevinden alındığı ve TSK ile ilişiğinin kesildiği ortaya çıktı.


MİLLİYET

Gitmeyin telefonu


Dörtyol'a girişi engellenen konvoyun başındaki BDP Genel Başkanı Demirtaş, bir gece önce görüştüğü İçişleri Bakanı Atalay'ın "Şimdi değil birkaç gün sonra gidin" dediğini anlattı.


VATAN

Kılıçdaroğlu CHP'yi değiştiriyor


27 Mayıs'ı eleştirdi, '28 Şubat'ta Erbakan direnmeliydi' dedi. 12 Eylül'e gerekçe olan 35'inci maddeyi değiştirmek için yasa teklifi verdi. Ve dün 27 Nisan e-muhtırasını veren Büyükanıt'ın yargılanması için harekete geçti.


RADİKAL

Geçmişin yanlışlarını telafi ediyoruz


Muhtıraya desteği yanlış bulan Kılıçdaroğlu: Büyükanıt'ın avukatlığını AKP'li Çelik yapıyor.


AKŞAM

Yargıda havuz problemi


Hakim, savcıların yolluk isyanı. Yargı mensuplarının havuzda biriken keşif yollukları 1.5 yıldır dağıtılmıyor. 53 milyon lirayı bulan paranın Hazine'ye aktarılacağı söylentisi yargı camiasını ayağa kaldırdı.


SÖZCÜ

İyi ki girmediler!


Çünkü PKK'ya öfkeli yüzlerce genç elde sopa ve taşlarla BDP'lileri bekliyordu...


HABERTÜRK

Paşaları yakan esrarlı işaretler


Yakalama kararı çıktığı için terfileri zora giren komutanları, Balyoz belgesindeki darbe destekçisi olarak yorumlanan '+' işaretleri yaktı.


SABAH

Aşk, felce galip geldi


Tüm vücudu felçli olan İsmail, Bahar'la bir mesajla tanıştı. Aşık olup evlendiled. Şimdi tedaviyle bebek sahibi olacaklar.


POSTA

Bu işin şakası yok


Hatay Dörtyol'da 4 polisin şehit edilmesinden sonra başlayan gerginlik dün doruğa ulaştı. PKK'ya yakınlığı ile bilinen BDP'nin lideri Selahattin Demirtaş ile bazı milletvekilleri 50 araçlık konvoyla ilçeye girmek istedi. 1500 kişi sopalarla BDP'lileri beklemeye başladı. Hatay Valisi, "Telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir" diyerek konvoyu Dörtyol'a sokturmadı.


BİRGÜN

Mezara değil mahkemeye!


CHP, dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Başbakan Erdoğan hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na hafta başında suç duyurusunda bulunacak.


YENİ ŞAFAK

Zanlılar için istikamet orduevi


İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından haklarında yakalama emri verilen "Balyoz Darbe Planı" zanlısı subayların, Yüksek Askeri Şura toplantısı sonuçlanıncaya kadar askeri sosyal tesislerde koruma ve kollama altına alındığı ortaya çıktı.


ZAMAN

Genelkurmay'a yardım ve yataklık suçlaması


Balyoz darbe planı davasında huhuk tarihine geçecek bir süreç yaşanıyor. Mahkemenin yakalama emrine rağmen 25'i muvazzaf general, 102 sanık hukuktan kaçırılıyor. Muvazzafların, YAŞ'a tebligat almadan girmelerinin sağlanması için belirli mekanlarda toplandığı ileri sürülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini