Sayfalar

İzleyiciler

1 Eylül 2021 Çarşamba

DSÖ’den ‘Mu Varyantı’ açıklaması: Aşılara karşı dirençli olabilir

Dünya Sağlık Örgütü, ilk olarak Ocak ayında Kolombiya'da tanımlanan ve "Mu" olarak bilinen yeni bir corona virüs varyantını izlediğini söyledi. DSÖ haftalık pandemi raporunda ‘Mu Varyantı’ olarak adlandırılan corona virüs varyantının aşılara karşı dirençli bir varyant olabileceğine vurgu yapıldı.






Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), 31 geçtiğimiz gün yayımladığı haftalık raporunu, özellikle Güney Amerika ülkesi Kolombiya’da etkili olan

‘B.1.621’ varyantına (Mu varyantı) ayırdı.

Raporda; varyantın ‘incelenmesi’ gereken varyantlar arasında olduğuna dikkat çekilirken, Güney Amerika ve Avrupa’da vakalar tespit edildiğinin altı çizildi.

DSÖ, ‘Mu Varyantı’nın aşılara karşı daha dirençli olabileceğini düşündüren mutasyonlara sahip olduğunu, ancak bunu daha fazla incelemek için yeni çalışmalara ve verilere ihtiyaç duyulacağını ifade etti.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), 31 geçtiğimiz gün yayımladığı haftalık raporunu, özellikle Güney Amerika ülkesi Kolombiya’da etkili olan ‘B.1.621’ varyantına (Mu varyantı) ayırdı.

Raporda; varyantın ‘incelenmesi’ gereken varyantlar arasında olduğuna dikkat çekilirken, Güney Amerika ve Avrupa’da vakalar tespit edildiğinin altı çizildi.


‘Mu Varyantı’ ezoterik bir çağrışım yapıyor insanda. neden bu ismi seçtiler? "MU" kıtasına vurgu insanlığa nasıl bir mesaj veriliyor?
Biz buradan hangi mesajı almalıyız?

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - -Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini