Sayfalar

İzleyiciler

8 Kasım 2015 Pazar

İlk kez böyle bir oldu!..

Korkunç köpekbalıkları her zaman istediği avı elde etmiştir ama bu sefer ilk kez av oldu. Fotoğrafçının tesadüfen denk geldiği bu olay resmen tüyleri ürperten cinsten.

Deniz Aslanı, Köpekbalığını Yedi
Deniz Aslanı, Köpekbalığını Yedi
Köpekbalıklarının ziyafet sofralarının başında fok balığı ve deniz aslanları gelir. Denizlerin en yırtıcısı olan köpekbalıkları bu iki hayvanın can düşmanıdır. Fakat bu kez avcı av, av avcı oldu!
TESADÜFEN DENK GELDİ
Fotoğrafçı Slater Moore Newport Beach sahilinde rastlanmadık bir görüntü yakalamayı başardı. Bir deniz aslanı yakaladığı köpekbalığını mideye indirdi.
İLK KEZ BÖYLE BİR OLAY OLDU

Her ne kadar köpekbalıklarının büyük olmaması su saldırıyı normal gösterse de ilk kez böyle bir olay görüntülendi.


Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini