Sayfalar

İzleyiciler

25 Ekim 2015 Pazar

Rıdvan Dilmen'in ilginç iddiası: "Taraftar olmasaydı..."

[Haber görseli]

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.
İşte Dilmen'in tespitleri...
Atasözüyle başlayayım. Hem Pereira'da hem de Hamza Hoca'dan özür diliyorum. "Korkunun ecele faydası yok."
Hamza Hoca'nın maçtan önce ödü kopmuş. Son yarım saatte de Pereira, 1-1 olur diye ödü koptu.
MAÇ İLK YARI BİTEBİLİRDİ
Fenerbahçe, korkunç bir taraftar desteğiyle, müthiş bir coşkuyla ilk yarıda maçı bitirecek şekilde oynadı. Kalesinde tehlike yaşamadan ilk yarıyı bitirdi. Galatasaraylılar da ilk yarının ardından, "3-0 kaybedeyim ama böyle oynamayalım" dedi.
FENERBAHÇE, HEDİYE ETTİ
Bence Fenerbahçe, puanı hediye etti. Aslında maçın başında davetiyeyi Hamza Hoca çıkartmıştı ama Pereira da olmaz dedi ve tekrar rakibine davetiye çıkardı. Pereira, ikinci yarıda ofansif oyuncularla karşılıklı vereceğine defansif oyuncularla oyuncuların enerjisini düşürdü.
HAMZA HOCA, 2'Yİ DE İSTEDİ
Sahada psikolojik bir savaş verdi. Bu savaşta da iki takım da kaybetti. Devre arasında da söylemiştim. Çok tuhaf bir maç oldu. Hamza Hoca, ikinci yarı baktı Fenerbahçe üstüne gelmiyor, "Ben ikinciyi de atayım" dedi. Galatasaray, ikinci yarıda rakibini tehdit etti.
Normal şartlarda duran topta Olcan'ın o kadar yüksek boya sahip olan savunma arasında olması bir antrenör yanlışıdır ama Hamza Hoca, baktı tehdit yok Olcan da gitti. Sneijder de çok akıllı bir oyuncu. Savunma uzun diye hemen orta yapmadı. Paslaşarak kullandı ve iyi de kesince gol geldi.
ESKİ TAKIMA İHTİYAÇ VARDI
Fenerbahçe, bu sezon çoğu maçta duran toptan sonuca gitti. Son Ajax maçını da böyle kazanmışlardı. Fenerbahçe'nin kimliği değişti. Fenerbahçe'nin bir oyun karakteri vardı. Pas takımı, emniyetli oynayan bir takım vardı. Bugün de o takıma ihtiyaç vardı.
YARATICI OLMA ŞANSI YOK
Josef de Souza, hem bu maçta hem de Ajax maçında ne yaptı? Çalım mı attı, şut mu attı? Josef, bir ön liberodur, sağ iç oynamaz. Diego'dan da sol iç olmaz. Diego, bu maçta golü attığı yerlerde oynar. Bu takımın bu şekilde yaratıcı olma şansı yok.
TARAFTAR OLMASAYDI MAÇ BİTMEZDİ
Bir gerçek var 9 hafta bitti. İki takım da 9 puan kaybetti. Az değil bu puanlar. Bir sebebi yok. Fenerbahçe, bu maçta taraftarı olmasaydı bu maçı bitiremezdi. Hamza Hoca, son bölümde galibiyet için oynadı. Maçın devamı Galatasaray'ın lehine gidiyordu.
BEŞİKTAŞ, SONUÇTAN MEMNUN
Antalya'da otelde maçı izleyen Beşiktaşlılar, bu maç berabere bitsin diye baktı. "Şimdi ben Antalyaspor'u da yenersem puan farkını 4'e çıkartırım. Zaten Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını da bitirdim" diyor.
HAMZA HOCA ANLAMIŞTIR
Hamza Hoca, galip gelebilmesi için Fenerbahçe'nin üzerine gitmesi gerektiğini anlamıştır. Fenerbahçe'de Caner ve Gökhan, ilk yarıda Yasin ve Podolski'yi yordu. Fenerbahçe'de bir tane iki yönlü oyuncu var. O da Ozan Tufan. Gelişime açık bir oyuncu.
OZAN TUFAN'A İHTİYACI VAR
Pereira, ne yapıp ne edip Ozan Tufan'da ısrar edecek. Taraftarlar da sabredecek. Bu takımın Ozan Tufan'a ihtiyacı var. Ben Josef'in sağ içte oynaması için 8 milyon değil 2 milyon vermem. Josef, bu mevkide bundan iyi oynamaz.
PEREIRA'NIN FELSEFESİ YOK
Fenerbahçe'de antrenörün bir oyun felsefesi yok. Sezon başında 4 forvet, 5 forvetle oynuyordu. Şimdi 8 tane savunmacıyla oynuyor.


Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini