Sayfalar

İzleyiciler

26 Ekim 2015 Pazartesi

Google’ın Sürücüsüz Aracı Neredeyse Hazır Durumda

Google’ın oldukça uzun süredir gelişimi yapılan sürücüsüz otomobilinde artık sonlara geliniyor.


Google’ın Sürücüsüz Aracı Neredeyse Hazır Durumda
Gelecek üzerinde sektörünün baştan aşağı değiştireceği tahmin edilen sürücüsüz otomobil üzerinde çalışmalarıyla hızıyla sürüyor. Açıklanan bilgilere göre, Google’ın sürücüsüz otomobilin yola çıkmaya hızlandığı açıklanıyor.
Sürücüsüz olan aracın üzerinde çalışmalar yürüten Larry Burns,
bu teknolojinin oldukça önemli olduğunu dikkat çekiyor. Her yıl sürücüsü hatalarından kaynaklanan kazalardan ötürü yıl da 1,2 milyon günde ise 3 bin kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan Burns, Eğer bu teknoloji üzerinde tam anlamıyla görev yaparsa bu ölümlerin önüne geçmelerine mümkün olduğunu açıklıyor.
Google’ın otomobili için de tarih sağlayan mühendis, Her şeyin düşündüğü gittiği takdirde sürücüsüz otomobili 20018 yılında olabileceği ifade ediliyor.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini