Sayfalar

İzleyiciler

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Elektrikli araçlar geliyor!..

Elektrikli otomobil sektörünü sırtlayan firma olan Tesla, üzerinde çalıştığı elektrikli otobüsünü, yollara çıkarmaya hazırlanıyor. İşte elektrikli toplu taşıma aracının detayları!

25.08.2015 / 17:05Elektrikli Otobüsler Yollara Çıkıyor!
Bilim ve teknoloji alanlarında birçok farklı proje yürüten Tesla, özellikle elektrikli araç sektörünün önemli isimlerinden biri. Zira başta Tesla Model S olmak üzere çeşitli elektrikli otomobil modelleri, aktif olarak beğeniyle kullanılıyor
Elektrikli araçlar üzerinde her gün yeni adımlar atan Tesla, şimdi de daha önce
ortaya çıkan ve test sürecinde olan elektrikli toplu taşıma aracını, yollara çıkarmayı amaçlıyor.

Elektrikli toplu taşıma aracı, kullanıma hazır!

15-08/25/news_11-tesla-elektrikli-otobusleri-kullanima-baslaniyor-2015-sdn-sdn-garaj-1440508110.jpg
Uzun bir süre önce Proterra’nın, Tesla çatısı altında yer almasıyla, üzerinde çalıştığı elektrikli otobüs de, Tesla’nın eline geçmişti. Birkaç yıldır üzerindeçalışılan bu elektrikli otobüs, son olarak ise Haziran 2015 ayı boyunca, aktif testlerini sürdürmekteydi.
Son gelen bilgilere göre ise, toplu taşıma amacı için kullanılacak bu elektrikli otobüs, son testlerini başarılı bir şekilde tamamladı ve yola çıkmaya hazır duruma erişebildi.

Proterra’nın teknik detayları!

15-08/25/news_21-tesla-elektrikli-otobusleri-kullanima-baslaniyor-2015-sdn-sdn-garaj.jpg
Söz konusu elektrikli otobüsün teknik detayları ise oldukça dikkat çekici. Aktarılan bilgilere göre Proterra, tek şarj ile yaklaşık 322 km yol kat edebiliyor. Kendine özgü şarj istasyonları ile pratik bir şekilde şarj olabilen otobüs, yakın zamanda yollara çıkabilecek seviyeye ulaştığı yorumlamalarını alıyor. Bahsi geçen bu elektrikli otobüsün sol hali ile ilgili, şu an bunların dışında çok detaylı bilgiler aktarılmış değil. Ancak yakın zamanda, başta Amerika yollarında ortaya çıkması, şaşırtıcı olmayacaktır.
:: Elektrikli araçların bu denli gelişim göstermesi ve her geçen gün yollarda, farklı tür araçlar ile ortaya çıkabilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?



Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini