Sayfalar

İzleyiciler

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Soma'daki maden faciasına Google da duyarsız kalmadı.


Google siyah kurdela doodle

Türkiye'de yaşanan ve şuana kadar toplamda 274 maden işçisinin yaşamlarını yitirmesiyle sonuçlanan, Soma maden ocağı faciası tüm dünyayı yasa boğan Soma'daki maden faciasına Google da duyarsız kalmadı. Google siyah kurdela haberi. Google doodle haberi
google-siyah-kurdela-ile-turkiyenin-yaninda.jpg
Türkiye'de yaşanan ve şuana kadar toplamda 274 maden işçisinin yaşamlarını yitirmesiyle sonuçlanan, Soma maden ocağı faciası tüm dünyayı yasa boğan Soma'daki maden faciasına Google da duyarsız kalmadı. 
Türkiye'yi yasa boğan Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden ocağı faciasıyla ilgili olarak tüm dünyada Türkiye'ye destek yağarken, arama motoru Google.com  da Soma maden kazasına kayıtsız kalmadı. Google bugün yaşanan faciadan ötürü açılış sayfasında siyah kurdela ile yayınına başladı ve gün boyu devam edeceği belirtildi.
Türkiye 3 günlük Milli Yas yaşarken dünyanın en büyük arma motoru Google, anasayfasına
siyah bir kurdela koyarak Türkiye'ye destek oldu.
Dünya üzerinde ki en önemli sosyal medya unsurları Facebook ve Twitter ise  kurumsal olarak herhangi bir mesaja yer vermezken, çoğu sosyal medya kullanıcısı profil fotoğraflarına Soma ve madenci fotoğrafları koymayı tercih etti. 
Ülkelerin özel günlerinde arama motoru google doodle'ını değiştiren ve büyük beğeni toplayan Google, Manisa Soma'da meydana gelen faciayla birlikte üzüntüsünü dile getirmek için sabah saat 00.00 sularında arama çubuğunun alt kısmına siyah bir kurdela yerleştirdi. 
Hewr ne kadar doodle olmasada, Kurdelaya fare imlecini getiren kullanıcılar 'Hepimizin başı sağolsun.' mesajıyla karşılaşıyor.
Bazı kullanıcılar ise profil ve kapak fotoğraflarını tamamen siyaha bürüdü. 
İŞTE GOOGLE'IN ANASAYFASI: 

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini