Sayfalar

İzleyiciler

6 Nisan 2014 Pazar

Yeni başlayanlar için E-Ticaret

 Dünyada ve Türkiye’de her yıl düzenli olarak büyümeye devam eden e-ticaret ekosistemi, süphesiz ki şu an cazip bir mecra durumunda. Hem bireysel, hem kurumsal anlamda sayısız girişimcilik teşebbüsü ve düşüncesi mevcut.

 Ancak her girişimcilik çabası girişime dönüşmüyor ya da her girişim başarılı olamıyor. Bunda en önemli sebeplerden birisi, e-ticaretle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan, yeterli etüd ve fizibilite çalışmasına girmeden sadece “iyi bir fikir” veya “sermaye” temelinden yola çıkmak oluyor.


E-Ticaret konusunda İnternette sayısız Türkçe kaynağa ulaşmak mümkün. Ancak yola henüz çıkmış olanların bu devasa bilgi yığının içerisinde işlerine yarayan bilgiyi ayrıştırması zor ve zahmetli bir süreç. E-Ticaretle ilgili yalın ve anlaşılır e-kitap sayısı ise yok denecek kadar az şu an. Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret, bu eksikliği doldurmak amacıyla internet girişimciliği temelli bir e-ticaret başlangıç kılavuzu olarak Ümit Büyükyıldırım tarafından hazırlandı.

E-ticaret yönetici kimliğiyle edindiği tecrübeleri yeni girişimcilere aktarmak isteyen Ümit Büyükyıldırım, sektördeki bu eksiği gidermek adına ücretsiz bir ekitap hazırlayarak dijital platformlarda paylaşıma sundu. 
E-ticaret girişimciliğine adım atmak isteyen ve sektörün içerisinde olan herkes için okunması faydalı olan bu e-kitaba aşağıda bağlantılardan erişebilirsiniz.
https://www.mobidik.com/e-kitap/2783/yeni-baslayanlar-icin-e-ticaret
http://issuu.com/umitbuyukyildirim/docs/yeni-baslayanlar-icin-e-ticaret

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini