Sayfalar

İzleyiciler

10 Nisan 2014 Perşembe

iPhone için özel bir pantolon tasarlandı



WTF Jeans,apple,iphone,özel,pantolon,su,radyasyon,geçirmez,tekstil,cep,akıllı,telefon,mobilTeknoloji pazarıyla giyim pazarı birleşti! Apple’ın akıllı telefonu iPhone için özel bir pantolon tasarlandı; Tüm detaylarıyla haberimizde!


Her yeni nesil akıllı cihazlar için özel aksesuarlar geliştirilmeye devam ediyor fakat bu kez durum biraz daha farklı. Koruma kılıfları, çantalar, kalemler vs. birçok aksesuarı da beraberinde getiren akıllı cihazlar, bu kez de giyim sektörüyle işbirliği yaptı.

Apple’ın akıllı telefon ailesi iPhone’a özel olarak tasarlanan bir pantolon, teknoloji dünyasında büyük bir çalkantı yarattı. WTF Jeans isimli bir firma, iPhone telefonlara özel bir kot pantolon ürettiklerini
duyurdu. Kot pantolon seçerken rengine ve modelinin yanı sıra ceplerine de dikkat ederiz. İşte bu pantolonun cepleri, standartların dışında.

WTF Jeans,apple,iphone,özel,pantolon,su,radyasyon,geçirmez,tekstil,cep,akıllı,telefon,mobil

Standart ceplerin alt tarafına bir çift daha cep yerleştirilmiş. iPhone’ların sıkışmaması veya çizilmemesi için alt tarafa yerleştirilen ceplerin kullanılmasını öneren WTF Jeans, herhangi bir zıplama veya eğilme hareketinin de kısıtlanılmaya gerek kalmadığını paylaştı.
Su geçirmezlik özelliğiyle de dikkat çekmeyi başaran pantolon, aynı zamanda radyasyon geçirmiyor ve bu nedenle de telefon çaldığında veya bluetooth kulaklıkla görüşme anında vücuda herhangi bir radyadyon geçmiyor. Bu iPhone kotunu almak içinse 175 $ ödemek yeterli oluyor.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini