Sayfalar

İzleyiciler

20 Nisan 2014 Pazar

Gökyüzündeki bu siyah halka merak uyandırdı.


gökyüzü,gizemli,duman,bulut,sır,fotoğrafMars'taki beyaz nokta bir yanılma olabilir, ama dünyada çekilen bu kare kafaları daha çok karıştırdı.

İngiltere'de 16 yaşında küçük bir gökyüzüne baktığında karşılaştığı siyah bulut çemberini videoya kaydederek merak uyandırdı. Siyah bulut çemberi, 3 dakika kadar havada kaldıktan sonra dağılarak kayboldu. Uzmanlar bu bulutun ne olduğunu tespit edemediler.

Ancak bulutun yerdeki özel bir buhar makinesinden, çevresine şaka yapmak isteyen birileri tarafından yaratıldığını düşünüyorlar. Zira benzer siyah bulut çemberleri, daha önce de birkaç kez başka yerlerde görülmüştü. Dolayısıyla, bu çemberlerin, aynı ekin çemberleri gibi, çevrede ilgi oluşturmak isteyen "şakacılar" tarafından yapıldığı düşünülüyor.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini