Sayfalar

İzleyiciler

14 Mart 2014 Cuma

Gökten gelen sesler! (ViDEO)


Gizemli seslerin kaynağı ne? Gizemli sesler için rapor hazırlandı.

Video,Windsor Hum,gizemli,ses,Kanada,araştırma,rapor,doğal,kaynaklarKanada'nın bazı bölgelerinde duyulan ve esrarı şimdiye kadar çözülemeyen gizemli seslerle ilgili üniversitelerce hazırlanan bilimsel raporlar bakanlıklara sunuldu.

Windsor Hum olarak da bilinen gizemli seslerin nedenini araştıran  Western Ontario Üniversitesi'nden Peter Brown ile Windsor Üniversitesi  bilimadamlarından Colin Novak ve ekibi raporlarını tamamlayarak, Kanada Federal  Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı'na sundu.


Windsor ve yakınındaki LaSalle kasabasında uzun zamandır duyulan  gizemli sesler için iki üniversiteden bilimadamları geçen yıl bilimsel inceleme  başlatmışlardı. 60 bin dolara malolan raporun, iki bakanlığın bundan sonraki  araştırmaları için yol gösterici olacağı belirtilirken, konuyla ilgili  bakanlıklardan açıklama yapılmadı.

ABD'nin İndiana eyaletine bağlı Kokoma kasabası, New Mexico  eyaletindeki Taos kasabası, İngiltere'nin Bristol kenti, Avustralya'nın Sydney ve  Kanada'nın Windsor kentlerinde duyulan ve "hum" olarak adlandırılan seslerin,  etkili oldukları bölgelerin sakinleri üzerinde olumsuz etki bıraktığı ileri  sürülüyor. Duyulduğu bölgeler başta olmak üzere dünya genelinde yüzlerce hikâyeye  de kaynak olan ''hum''ların gerçek nedeni henüz belirlenebilmiş değil.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini