Sayfalar

İzleyiciler

8 Mart 2014 Cumartesi

11 Eylül 2001 saldırılarıyla ilgili yeni görüntüler



ABD,11 Eylül,saldırı,uzay,görüntüler,video,kayıt,TV,astronotDünya tarihinin gidişatını değiştiren 11 Eylül 2001 saldırılarıyla ilgili yeni görüntüler yayınlanacak.

Bu kez New York saldırılarından hemen sonra uzaydan elde edilmiş kayıtlar ekrana gelecek.

El Kaide teröristlerinin yolcu uçaklarını İkiz Kuleler'e çarpmasından hemen sonra Dünya yörüngesindeki Uluslararası Uzay Üssü’nde (ISS) görevli ABD'li astronot Frank Culbertson’un çektiği görüntüler, İngiliz Channel 4 kanalında, önümüzdeki günlerde gösterilecek.

Culbertson, olaydan saatler sonra arkadaşı Chic Burlingame’in ölen pilotlardan biri olduğunu öğrenmişti. Görüntülerde, Culbertson'ı, Amerikan ordusunda mesai bitiminde çalınan borazanı ölen arkadaşının anısına çalarken de izleyeceğiz.
Görüntüler, astronotların uzaydaki gerçek deneyimleriyle ilgili bir program çerçevesinde yayınlanacak. Gelecek hafta yayınlanacak “Live From Space” isimli programda ISS ve ABD’nin
Teksas eyaletindeki Houston Misyon Kontrol Merkezi’nde çekilmiş gerçek hayattaki 90 dakikayı konu olan bir bölüm izleyiciye aktarılacak.
16 Mart tarihinde yayınlanacak olan programı Dermont O’Leary ve emektar astronot Mike Massimino sunuyor. Massimino, Hubble teleskopunun onarımına da katılmıştı.
KISA BİR BÖLÜM YAYINLANMIŞTI
11 Eylül’ün 10’uncu yılında Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA, saldırıların uzaydan çekilmiş kısa bir kesitini yayınlamıştı ancak tamamı ekrana gelmemişti.
Channel 4’ün kreatif direktörü Tom Brisley, “Daha önce bütün kareler gösterilmemişti, şimdi programda hepsi yer alacak” dedi. Program yapımcısı, filmde Frank Culbertson’ın konuşmalarının da yer alacağını belirtti.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini