Sayfalar

İzleyiciler

17 Şubat 2014 Pazartesi

Türkiye'de bahar havası!


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye hafta sonuna kadar sıcak havanın etkisi altında kalacak. Hava sıcaklığı; Doğu Anadolu'nun doğusu dışında kalan yurt genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredecek.
Yarın; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerlerde parçalı ve az bulutlu geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, Artvin ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.
Çarşamba günü; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Ordu çevreleri yağışlı, diğer yerlerinde parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Perşembe ve Cuma günleri; Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu bölgeler parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.


Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine,hava durumu,hava tahmini,meteroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini