Sayfalar

İzleyiciler

17 Aralık 2013 Salı

Hava Durumu - Hava Tahmini


Meteoroloji'den uyarı!
Kar yağışı devam edecek mi? Meteoroloji açıkladı işte son hava durumu.
 
 
 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan hava durumu tahminlerine göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Yapılan son değerlendirmelere göre; Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak ile sabah ilk saatlerde İstanbul çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul ve Trabzon çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. FIRTINA UYARISI!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Kuzey Ege'de halen kuzeydoğudan 7 kuvvetinde esmekte olan rüzgarın, kuvvetini artırarak, yarın sabah ilk saatlerden itibaren kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Fırtına Kuzey Ege'de Çarşamba (18.12.2013) günü öğle saatlerinde etkisini kaybedecek."

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini