Sayfalar

İzleyiciler

17 Aralık 2013 Salı

Cyber-Warrior Akıncılar grubu Bangladeş’e sessiz kalmadı.


Siber saldırılarla isimlerini sıkça duyduğumuz Cyber-Warrior Akıncılar grubu Bangladeş’e sessiz kalmadı.


akıncılar,molla,İslam,Din,Kuran,hackBangladeş’te idam edilen Cemaat-i İslami Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla’ya destek için aralarında Bangladeş Başbakanlık sitesinin de bulunduğu İçişleri, Savunma, Eğitim Bakanlıkları da dahil birçok site Cyber-Warrior’a bağlı AKINCILAR tarafından hack edildi.

Cemaat-i İslami Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla’nın mesnetsiz iddialar ile idam edilmesi sonrası Cyber - Warrior Akıncılar grubu Hackledikleri sitelere Abdülkadir Molla’nın resmini ve idama giderken söylediği son sözlerini ekledi:

Rahman ve Rahim olan ALLAH’ın adıyla başlar ve ancak O’ndan yardım dileriz.
"ALLAH yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz."(Bakara süresi 154)

"Eğer ALLAH yolunda öldürülürseniz veya ölürseniz, ALLAH’ın size lütfedeceği mağfiret ve rahmet onların biriktirdiklerinden daha hayırlıdır. Andolsun, ölseniz de öldürülseniz de muhakkak ki ALLAH’ın huzurunda toplanacaksınız." (Ali İmran, 3/157-158)

İdam sehpasına giderken dimdik ayakta duran Abdulkadir Molla, "ALLAH’tan başka hiç kimseye boyun eğmedim ve eğmeyeceğim" diyerek hiç kimsenin önünde eğilmeyeceğini gösterdi.

"Suçum ALLAH’tan başkasına kulluk etmemekti.. Bize kulluk et dediler, ben de asın dedim"
Şehadetin mübarek olsun.’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cyber-Warrior AKINCILAR Grubu: “Müslümanın derdi ile dertlenmeyen bizden değildir düsturunu kendine misyon eden bir Hack grubuyuz. Bu olay bütün Müslümanları üzdüğü gibi bizi de üzmüştür. Bizlerde sanal alemde Bangladeş’e tepkimiz devlet sitelerini hackleyerek gösterdik.”

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini