Sayfalar

İzleyiciler

3 Kasım 2011 Perşembe

CHP, Ecevit'in evini satın aldı

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in koruma müdürü Recai Birgün'e bağışladığı Oran'daki ev, CHP tarafından satın alındı. Ev, Ecevit'in anısını yaşatmak için kullanılacak ve bu amaçla Ecevit Vakfı'na tahsis edilecek.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, tapu işlemlerini tamamlattı ve Ecevit'in evinin tapusunu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.
Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun CHP adına satın alınan evin Ecevit'in anısını yaşatmak için kullanılacağı ve bu amaçla Ecevit Vakfı'na tahsis edileceği belirtildi.
CHP, son toplanan MKY'da bu yönde bir karar almış, CHP MYK'nın bu kararı Rahşan Ecevit için de büyük sevince neden olmuştu.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini