Sayfalar

İzleyiciler

2 Kasım 2011 Çarşamba

13 askerin şehit edildiği bölgede çatışma çıktı

Diyarbakır'da, 14 Temmuz'da 13 askerin şehit edildiği Silvan ilçesi Bayrambaşı beldesi kırsalında büyük bir operasyon başlatıldı. Operasyonda, PKK'li grup ile çatışma yaşanırken, sabahın erken saatlerinde bölgenin Kobra helikopterleri tarafından havadan bombalandığı belirtildi.
Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı beldesi Dolapdere köyü kırsalında büyük bir operasyon başlatıldı.
İç güvenlik harekatı kapsamında gerçekleştirilen ve Jandarma özel harekat timlerinin de katıldığı operasyonda, sabah saatlerinde çatışma çıktı. Bölgede kış üstlenmesi için hazırlık yapan PKK'li grubun etkisiz hale getirilmesi için gerçekleştirilen operasyona, Diyarbakır'dan kalkan Kobra helikopterlerinin havadan destek verdiği öğrenildi.
14 Temmuz'da çıkan ve 13 askerin şehit edildiği alanı da kapsayan operasyon bölgesini helikopterlerin sürekli havadan bombaladığı öğrenildi.Yetkililerden başlatılan operasyon ve çıkan çatışma hakkında bir açıklama yapılmazken, yerel kaynaklar çatışmaların devam ettiğini söyledi.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini