Sayfalar

İzleyiciler

21 Ekim 2011 Cuma

The Ward (Koğuş) Dvd, Vcd

Kendinden kaçamazsın

Kült korku filmleri Halloween, The Thing’in yönetmeni John Carpenter, Ghosts of Mars’tan(2001) on yıl sonra psikolojik gerilimiyle izleyiciyle yeniden buluşuyor.
1966’da Oregon eyaletinin North Bend kasabasında Kristen adlı bir genç kız heryanı yaralar ve kesikler içinde bulunur. Bir çiftlik evini ateşe vermekten ötürü North Bend akıl hastanesine getirilen Kristen geçmişiyle ilgili hiçbir şey anımsamaz. Genç kızın tek amacı bir an önce buradan kaçıp kurtulmaktır.

Hastanenin doktoru Stringer hastalara bir çeşit fütüristik uygulama olan deneysel terapi yapmaktadır, başkaldıranlara da elektroşok uygulanır. Kristen kendisi gibi psikolojik rahatsızlıkları olan kızlarla aynı koğuşta kalmaktadır.
Gece çökünce kızlar hastanenin koridorlarında garip, ürkütücü sesler duyarlar. Bir gece genç bir hasta bilinmeyen bir güç tarafından saldırıya uğrayıp öldürülür.

Kristen bir süre sonra tedavisi sonlanmış eski hasta Alice’in hayaletinin hastanede dolaştığını, kızları birer birer öldürdüğünü anlar. Kristen bu korkunç koğuştan canlı çıkmak için elinden geleni yapacaktır çünkü sıranın ona geleceğini çok iyi bilmektedir.

Korku-gerilim türünün ustası John Carpenter vurucu müziği, geniş planları, kaydırmalarıyla yine özgün dünyasını kuruyor, Psikolojik gerilim soluk soluğa izleniyor.

The Ward (Koğuş)
Yönetmen: John Carpenter
Oyuncular: Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker, Laura-Leigh, Lyndsy Foncesca, Mika Boorem, Jared Harris / 2011, 88 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd, Vcd.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini