Sayfalar

İzleyiciler

19 Ekim 2011 Çarşamba

Gökyüzünü Twitter'dan takip edin!

 Seyahat planlarınıza renk ve tat katmak ister misiniz? O halde benzersiz bilet fiyatları ve ayrıcalıklı hizmetleri ilk duyan siz olun! Air France Türkiye Twitter sayfasını takip edin, Air France promosyonları ve yeniliklerinden anında haberdar olun, seyahat planlamalarınız daha hızlı, daha kolay ve daha renkli olsun!
www.airfrance.com.tr
Air France Türkiye (@AirFranceTR) Twitter'da





Özel araçla uçağa transfer

Özel araçla uçağa transfer, Paris Charles De Gaulles Havalimanı’nda VIP hizmetler, kişiye özel uçak içi servis, yıldızlı şeflerin hazırladiği mönü, 2 metrelik yumuşak bir yatağa dönüşen masaj fonksiyonlu deri koltuklar ile Air France'ın First Class ürünü La Premiére gökyüzünü dünyanın en güzel yeri yapar!
www.airfrance.com.tr







Son dakika değişikleri!

Uçuşunuz iptal mi oldu? Uçuş kapısında son dakika değişikliği mi var? Valiziniz niye gecikti? Bugünden itibaren tüm bu soruların cevapları anında cep telefonunuzda ya da e-posta kutunuzda. Nasıl mı? Yeni hizmetimiz Air France Connect ile! Air France Connect, seyahatiniz esnasında yaşayabileceğiniz aksaklıkların bilgisini uçuş öncesi ya da sonrasında SMS ya da e-posta yoluyla ileterek yolculuğunuzdaki tüm süreçlerde rahatlığınızı ön planda tutuyor. Tek yapmanız gereken online olarak, Air France Çağrı Merkezi ya da acenteniz üzerinden yerinizi ayırtırken telefon numaranız ve e-posta adresinizi belirtmek!
www.airfrance.com.tr





Biletleri altın kadar değerli!

Amerika'yla başlayıp tüm dünyada billboard listelerini altüst eden 84 doğumlu güzel yıldız Katy Perry, Kanye West ve Timbaland gibi müzik üstadlarıyla yaptığı düetlerle de biliniyor. Müzikseverler ise, Eylül başı itibariyle hız kazanacak olan Amerika turnesinin heyecan verici konserlerini adım adım takip ediyor. Biletleri hızla tükenen konserler veren Katy Perry'nin 2011 sonbahar Amerika turnesinin biletlerine ise, altın kadar değerli deniyor. Katy Perry'yi sahnede görmek isterseniz en beklenen konseri ise Kasım'da New York'ta! Kuzey Amerika'ya uçmak için Air France'ın benzersiz fiyatları ve konforlu hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

This image has been resized.Click to view original image

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini