Sayfalar

İzleyiciler

26 Ekim 2011 Çarşamba

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, soğuk havada açık alanda Van'daki depremin üzerinden 3 gün geçmesine karşın hâlâ eşgüdüm sağlanamadığını manşetine taşıdı.
CUMHURİYET

İsyan ettiren kaos


Soğuk havada açık alanda Van’daki depremin üzerinden 3 gün geçmesine karşın hâlâ eşgüdüm sağlanamadı. Depremzedeler, battaniye, su ve yiyecek sıkıntısı çekerken cenazelerin bile pet şişe sularla yıkandığı belirtildi. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Van’da çadır bulamayan yurttaşlar yetkililere ulaşamıyor, geceyi açık alanlarda geçiriyor.


HÜRRİYET

İkinci doğuş


Azra bebek, 16 gün önce premature olarak dünyaya geldiğinde Karaduman Ailesi'ni mutlu etmişti. Dün enkazdan sağ çıkarıldığında ise tüm Türkiye'yi sevince boğdu.


MİLLİYET

Hepsi gencecikti


Onlarca öğretmen aldı bu deprem. Hepsi çok genç, pırıl pırıldı.


VATAN

Bu gözleri unutmayın


Üç kuruş daha fazla kazanmak için malzemeden çalanlar... Dükkanını genişletmek için kolon kesenler... 13 yaşındaki Yunus'un gözlerine iyi bakın. .Çünkü onu siz öldürdünüz.


RADİKAL

Affet bizi öğretmenim


Van depremi en ağır darbeyi, yıllarca atama bekledikten sonra göreve başlayan öğretmenlere vurdu. Depremde can veren 459 kişiden 48'i öğretmen. 10 öğretmen yaralı, 40'ı ise kayıp.


AKŞAM

Kral çıplak


İstanbullu'ya 'Risk ciddi, tedbir al' çağrısı... 'Kimse gücenmesin ama kral çıplak. Yeni bir şehir kurmak, birçok binayı yeniden yapmak zorundayız' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş uyardı: Ev yenileme projelerinden sonuç alamıyoruz. Vatandaş tamahkar. Hep 'Nasıl daha fazla alırım'ı düşünüyor.


SÖZCÜ

Bu ne hainlik


Mehmetçik Van'da enkaza dalıyor, yemek dağıtıyor, nöbet tutuyor. PKK'lılar ise aynı Van'da Mehmetçiğe saldırıyor. 4 asker yaralı!..


HABERTÜRK

En büyük eksik barınak


Van'da yardımlar dağıtılamıyor. Çadır yok, battaniye yok. Kızılay sınıfta kaldı.


SABAH

Hoşgeldin Azra bebek


45.5 saat enkaz altında kalan 14 günlük Azra bebek, önce annesinin sütü sonra da tükürüğüyle hayata tutundu...


POSTA

Azrail'e direndi


14 günlük Azra bebek Erciş'teki 7.2 büyüklüğündeki depremden 47 saat sonra, annesi ve babaannesi ise 49 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı. Dede sarsıntı sırasında evden dışarı fırlayarak kurtulmuş. Baba ise hâlâ enkaz altında. Anne, bebeğini enkaz altında hem soğuktan korumuş hem de emzirerek hayatta tutmuş.


BİRGÜN

İmamın virüsü


Oda TV davasının başlıca delili virüs yoluyla yüklenmiş. Soner Yalçın'ın avukatı, "İddianame çökmüştür" dedi.


YENİ ŞAFAK

Yavrularımın çığlığı bitti


Acının fotoğrafı Erciş'te çekildi... Kılıç Koçak'ın 3 çocuğu ve eşi enkaz altında kaldı. Göçüğün başından bir saniye bile ayrılmayan Koçak, çocuklarının çığlıklarını çaresizlik içinde dinledi. Geceyarısı ise sesler kesildi. Umutlar bitti... Molozlar içerisinde çıkan aile albümüne sarılarak gözyaşı döken acılı babanın ağzından "Yavrularımın çığlıkları kesildi" sözleri döküldü.


ZAMAN

Hoş geldin Azra bebek

Depremde vefat edenlerinin sayısı her geçen gün artarken, 14 günlük Azra bebeğin kurtarılışı Türkiye'ye moral oldu. 48 saat sonra enkazdan çıkarılan Azra, hava ambulansıyla Ankara'ya gönderildi. Dünya medyası, bu inanılmaz kurtuluşu ilk haber olarak duyurdu. Bebeği iki gün boyunca kucağından bırakmadığını söyleyen anne Semiha Karaduman, "Sütüm kuruyunca bebeğimi tükürüğümle besledim." dedi.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini